Egehøjvej 16

8960 Randers SØ

+45 86 42 96 59

Døgnvagt 24/7

Man-tors: 08:00-16:00
(fre 08:00-13:00)

Åbningstider bogholderi

Din lokale slamsuger i Århus og omegn

Bestil slamsugning i Aarhus og omegn

Hos os kan du forvente en hurtig udrykning, når du har kloakproblemer. Vi vægter kundetilfredshed og kvalitet meget højt, og det er vores primære fokusområde.

Professionel Maskinstation

Slamsugning i Århus

Du er altid velkommen til at kontakte os med spørgsmål eller for at få et uforpligtende tilbud. Vi er et fast team af fagligt dygtige og imødekommende medarbejdere med mange års erfaring i Århus og omegn.

Ring på telefon 86 42 96 59 eller skriv til vores e-mail post@romalt-maskinstation.dk

Slamsuger i Århus og omegn

Romalt Maskinstation er din lokale autoriserede slamsuger i hele Århus og omkringliggende byer. Trænger din kloak til en slamsugning eller kloakspuling, så kan Romalt Maskinstation udføre arbejdet. 

Vi er din lokale slamsuger i Aarhus C, Viby, Højbjerg, Risskov, Egå og resten af Århus og omegn, og vi kan løse alle opgaver inden for både slamsugning og kloakspuling. Vi udfører kloakservice i hele Århus og omegn.

Vi er eksperter i håndtering af alle former for kloakspuling og slamsugning og kan håndtere opgaver for en bred vifte af kunder, herunder private husejere, landbrug, offentlige institutioner og virksomheder. Vi er også klar til at rykke hurtigt ud i tilfælde af akut behov for hjælp til slamsugning, kloakspuling eller andre kloak- og afløbsrelaterede problemer.

Hvis du har brug for en professionel og erfaren slamsuger i Århus, så tøv ikke med at kontakte os!

Bestil en slamsuger

Vi har hurtig udrykning på både slamsugning og kloakservice i Aarhus og omegn.

 

Spuling af kloak i hele Århus

Vi har investeret i en omfattende og moderne maskinpark for at imødekomme vores kunders behov inden for kloakspuling. Vores maskinpark omfatter et bredt udvalg af spulevogne, der kan klare enhver form for kloakspuling, samt slamsugere og udstyr til TV-inspektion af kloaksystemer.

Vi er overbeviste om, at vi er det rette valg, hvis du leder efter en erfaren og professionel slamsuger i Århus eller omegn. Vi har det nødvendige udstyr og de rette maskiner til at sikre den bedst mulige løsning for opgaven.

Serviceaftale på kloakspuling og slamsugning

Vi tilbyder vores slamsugerekspertise til både en fast timepris og en fast serviceaftale på slamsugning og/eller kloakspuling for at sikre, at din kloak altid er renset og fungerer optimalt.

Når du vælger Romalt Maskinstation som din slamsuger i Århus til at håndtere dine udfordringer med slamsugning, kan du være tryg ved vores kyndige, erfarne og yderst professionelle tilgang til opgaven.

Kontakt os for at få mere information om vores konkurrencedygtige priser på slamsugning og kloakspuling, eller bed om et uforpligtende tilbud. Vores tjenester dækker både hele Aarhus, Skanderborg og omkringliggende byer, men også det meste af det midt- og østjyske.

Slamsuger i Århus
Romalt Maskinstation

Arbejdsområderne består i dag af alle former for kloakrensning, slamsugning, tv-inspektion, rensning af afløb i etagebyggeri, lejligheder, markdræn med mere. Vores maskinstation udfører alle former for reparationer på rør, nye anlæg, indkørsler med videre.

Der udføres også vinterbekæmpelse, græsslåning, rengøring /pasning af haveanlæg, ligesom virksomheden er autoriseret kloakmester.

​Skal du have nedbrudt en bygning, eller har du brug for hjælp til kloakering? Hos Romalt Maskinstation tilbyder vi alle former for entreprenørarbejde til både private og erhverv i Randers. Vi har mange års erfaring i branchen, som vi kan trække på, hvad end vi er midt i en kloakopgave eller sorterer byggematerialer. 

Læs mere om vores Entreprenørarbejde: 

Vi tilbyder alle former for kloakarbejde, kloakservice og TV-inspektion i Randers, og vi har mange års erfaring som autoriseret kloakmester, så du er garanteret holdbare og fremtidssikrede løsninger.

Vi løser alle opgaver inden for spuling af kloak og slamsugning for både private husejere, landbrug, offentlige institutioner og virksomheder og rykker hurtigt ud ved akut brug for hjælp til slamsugning, kloakspuling eller andre problemer med kloak og afløb.

For altid at kunne imødekomme de opgaver inden for kloakspuling, som vores kunder måtte have, har vi en stor og moderne maskinpark. Den omfatter alt fra spulevogne, som kan klare enhver form for spuling af kloak, samt slamsugere til diverse udstyr til TV-inspektion af kloaksystemer. Vi tør godt påstå, at hvis du søger en erfaren og professionel slamsuger i Randers eller omegn, som har det nødvendige udstyr og maskiner til at løse opgaven på bedste vis, så er det os du har brug for.

Autoriseret kloakmester hjælpe i form af tv-inspektion og kloakering. Vi yder både kloakservice og TV-inspektion i Randers og omegn, men også store dele af Midt-, Nord-, Østjylland og Djursland.

​Vi tilbyder alle former for kloakarbejde, kloakservice og TV-inspektion i Randers, og vi har mange års erfaring som autoriseret kloakmester, så du er garanteret holdbare og fremtidssikrede løsninger.

Trænger fortovet eller vejen til snerydning? Vi klarer gerne opgaven for dig, hvad enten du er privat boligejer, boligselskab eller virksomhed i Randers og omegn. Vi kan hjælpe med rydning af diverse transportveje uanset størrelse, da vi råder over maskiner og udstyr, der kan klare selv store opgaver.

Hos Romalt Maskinstation har vi specialiseret os i alle former for rotteproblemer i forbindelse med kloakker. Herunder lokalisering med TV-inspektion, reparation af ødelagte kloakker og montering af rottespærre. Derudover varetager vi gerne det årlige eftersyn af din rottespærre i Randers og omegn

Bestil en slamsuger

Hos Romalt Maskinstation vægter vi kundetilfredshed og kvalitet. Vi har hurtig udrykning på både slamslugning og kloakservice.

Serviceaftale

Vil du være sikker på, at dine afløbsinstallati- oner, kloakledninger, brønde m.v. er i orden, er det en god idé at lave en fast serviceaftale med din autoriserede kloakmester, hvor vi kommer ud og udfører gennem gang af dit kloaksystem med kloakservice og tv-inspek- tions udstyr. Vi er lokal virksomhed og samarbejdspartner siden 1952 indenfor kloakservice og entre- prenøropgaver.