Egehøjvej 16

8960 Randers SØ

+45 86 42 96 59

Døgnvagt 24/7

Man-tors: 08:00-16:00
(fre 08:00-13:00)

Åbningstider bogholderi

Kontakt døgnvagten

Hos os kan du forvente en hurtig udrykning,
når du har kloakproblemer. Ring på telefon 86 42 96 59

Professionel Maskinstation

Slamsuger med døgnvagt

Du er altid velkommen til at kontakte os med spørgsmål eller for at få et uforpligtende tilbud. Vi er et fast team af fagligt dygtige og imødekommende medarbejdere med mange års erfaring i Randers.

Ring på telefon 86 42 96 59 eller skriv til vores e-mail post@romalt-maskinstation.dk

Kontakt os

Kontakt døgnvagten

Adresse: Egehøjvej 16, 8960 Randers SØ

Email: post@romalt-maskinstation.dk

Kloakservice i Randers og omegn

Hos Romalt Maskinstation har vi døgnvagt på slamsugning, kloakservice og andre hastesager indenfor vores felt. Vi forstår, at problemer med kloakker og andre anlæg kan opstå på de mest uventede tidspunkter, og det er derfor afgørende at have en pålidelig og effektiv service til rådighed når behovet opstår.

Vores dygtige og erfarne teknikere er til rådighed 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen, og vi sørger for at rykke ud med kort varsel når der er brug for det. Vi har altid de nødvendige værktøjer og udstyr til rådighed, og vores teknikere er uddannet til at håndtere enhver form for akut opgave med professionel ekspertise.

Udover vores døgnvagt på slamsugning og kloakservice, tilbyder vi også en bred vifte af andre ydelser indenfor vores felt. Vi kan blandt andet hjælpe med spuling af kloaksystemer, tømning af faskiner, rensning af rør og meget mere.

Vi er dedikerede til at levere en høj kvalitet af service til alle vores kunder, uanset om opgaven er stor eller lille. Vores fokus på kundetilfredshed og professionel service har gjort os til en af de førende virksomheder indenfor vores felt.

Så hvis du har brug for akut hjælp med slamsugning, kloakservice eller andre hastersager, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at hjælpe dig med at løse problemet hurtigt og effektivt.

Serviceaftale

Vil du være sikker på, at dine afløbsinstallationer, kloakledninger, brønde m.v. er i orden, er det en god idé at lave en fast serviceaftale med din autoriserede kloakmester, hvor vi kommer ud og udfører gennem gang af dit kloaksystem med kloakservice og tv-inspektions udstyr.

Vi er lokal virksomhed og samarbejdspartner siden 1952 indenfor kloakservice og entreprenøropgaver.