Egehøjvej 16

8960 Randers SØ

+45 86 42 96 59

Døgnvagt 24/7

Man-tors: 08:00-16:00
(fre 08:00-13:00)

Åbningstider bogholderi

Kloak-Miljø & Entreprenørservice

Jord, kloak & anlæg

Romalt Maskinstation er din komplette leverandør af jord, kloak og anlægsløsninger.

Professionel Maskinstation

Jord, kloak & anlæg

Du er altid velkommen til at kontakte os med spørgsmål eller for at få et uforpligtende tilbud. Vi er et fast team af fagligt dygtige og imødekommende medarbejdere med mange års erfaring i Randers.

Ring på telefon 86 42 96 59 eller skriv til vores e-mail post@romalt-maskinstation.dk

Jord, kloak og anlæg i Randers og omegn

Romalt Maskinstation er din komplette leverandør af jord, kloak og anlægsløsninger. Vi tilbyder en bred vifte af services inden for disse områder for at imødekomme dine behov og sikre en problemfri udførelse af dit projekt.
Når det kommer til jordarbejde, står vores erfarne team klar til at håndtere alt fra udgravning og planering til opbygning af terræn. Vi sikrer en nøjagtig og effektiv udførelse af jordarbejdet, uanset om det er til et nyt byggeri, en haveanlægning eller et større projekt.

Bestil en slamsuger

Vi har hurtig udrykning på både slamslugning og kloakservice.

 

Jord, kloak og anlæg
Vores ekspertise inden for kloakområdet omfatter alt fra kloakseparering og reparation til etablering af helt nye kloaksystemer. Vi sørger for, at dit kloakarbejde udføres i overensstemmelse med gældende regler og standarder, og vi anvender moderne teknikker og udstyr for at sikre optimal funktion og holdbarhed.
Anlægsopgaver

Når det kommer til anlægsopgaver, er vi specialister i at skabe funktionelle løsninger. Vores dygtige team har ekspertise i vejbygning, anlæggelse af parkeringspladser, grønne områder og meget mere. Vi leverer skræddersyede anlægsløsninger, der opfylder dine specifikke behov og krav.

Romalt Maskinstation er din pålidelige partner, der kan håndtere alle aspekter af jord, kloak og anlæg. Vi er dedikerede til at levere kvalitetsarbejde, der opfylder dine forventninger og bidrager til succesen af dit projekt. Kontakt os i dag for at drøfte dine behov og få skræddersyede løsninger inden for jord, kloak og anlæg.

Vi hjælper med
Romalt Maskinstation

Arbejdsområderne består i dag af alle former for kloakrensning, slamsugning, tv-inspektion, rensning af afløb i etagebyggeri, lejligheder, markdræn med mere. Vores maskinstation udfører alle former for reparationer på rør, nye anlæg, indkørsler med videre.

​Skal du have nedbrudt en bygning, eller har du brug for hjælp til kloakering? Hos Romalt Maskinstation tilbyder vi alle former for entreprenørarbejde til både private og erhverv i Randers. Vi har mange års erfaring i branchen, som vi kan trække på, hvad end vi er midt i en kloakopgave eller sorterer byggematerialer. 

Læs mere om vores Entreprenørarbejde: 

Vi tilbyder alle former for kloakarbejde, kloakservice og TV-inspektion i Randers, og vi har mange års erfaring som autoriseret kloakmester, så du er garanteret holdbare og fremtidssikrede løsninger.

Vi løser alle opgaver inden for spuling af kloak og slamsugning for både private husejere, landbrug, offentlige institutioner og virksomheder og rykker hurtigt ud ved akut brug for hjælp til slamsugning, kloakspuling eller andre problemer med kloak og afløb.

For altid at kunne imødekomme de opgaver inden for kloakspuling, som vores kunder måtte have, har vi en stor og moderne maskinpark. Den omfatter alt fra spulevogne, som kan klare enhver form for spuling af kloak, samt slamsugere til diverse udstyr til TV-inspektion af kloaksystemer. Vi tør godt påstå, at hvis du søger en erfaren og professionel slamsuger i Randers eller omegn, som har det nødvendige udstyr og maskiner til at løse opgaven på bedste vis, så er det os du har brug for.

Autoriseret kloakmester hjælpe i form af tv-inspektion og kloakering. Vi yder både kloakservice og TV-inspektion i Randers og omegn, men også store dele af Midt-, Nord-, Østjylland og Djursland.

​Vi tilbyder alle former for kloakarbejde, kloakservice og TV-inspektion i Randers, og vi har mange års erfaring som autoriseret kloakmester, så du er garanteret holdbare og fremtidssikrede løsninger.

Trænger fortovet eller vejen til snerydning? Vi klarer gerne opgaven for dig, hvad enten du er privat boligejer, boligselskab eller virksomhed i Randers og omegn. Vi kan hjælpe med rydning af diverse transportveje uanset størrelse, da vi råder over maskiner og udstyr, der kan klare selv store opgaver.

Hos Romalt Maskinstation har vi specialiseret os i alle former for rotteproblemer i forbindelse med kloakker. Herunder lokalisering med TV-inspektion, reparation af ødelagte kloakker og montering af rottespærre. Derudover varetager vi gerne det årlige eftersyn af din rottespærre i Randers og omegn

Bestil en slamsuger

Hos Romalt Maskinstation vægter vi kundetilfredshed og kvalitet. Vi har hurtig udrykning på både slamslugning og kloakservice.

Romalt Maskinstation

Entreprenør
Opgaver

Vi har mange års erfaring i branchen, pointerer Steffen Malling Sørensen – og
naturligvis en effektiv maskinpark til enhver opgave.


Det betyder for vores kunder, at vi kan udføre alle typer entreprenøropgaver
hurtigt, tilfredsstillende og effektivt til et kvalitetsresultat.