Egehøjvej 16

8960 Randers SØ

+45 86 42 96 59

Døgnvagt 24/7

Man-tors: 08:00-16:00
(fre 08:00-13:00)

Åbningstider bogholderi

Romalt Maskinstation

Bestil kloakservice

Vi tilbyder alle former for kloakarbejde, kloakservice og TV-inspektion i Randers, og vi har mange års erfaring som autoriseret kloakmester.

Kloakservice i Randers og omegn

​Velfungerende kloakker er altafgørende for at undgå bekostelige skader som eksempelvis oversvømmelser, fugt- og lugtgener eller rotteproblemer. Her kan vi som autoriseret kloakmester hjælpe i form af tv-inspektion og kloakering.

Vi yder både kloakservice og TV-inspektion i Randers og omegn, men også store dele af Midt-, Nord-, Østjylland og Djursland.

Vi tilbyder alle former for kloakarbejde, kloakservice og TV-inspektion i Randers, og vi har mange års erfaring som autoriseret kloakmester, så du er garanteret holdbare og fremtidssikrede løsninger.

Vil du være sikker på, at dine afløbsinstallationer, kloakledninger, brønde, renseanlæg m.v. er i orden, er det en god idé at lave en fast serviceaftale med din autoriserede kloakmester, hvor vi kommer ud og udfører kloakservice og tv-inspektion.

Hos Romalt Maskinstation får du en skræddersyet kloakservice aftale, men har du kun brug for vores ekspertise til en enkelt opgave – om den er akut eller ej – rykker vi hurtigt ud med TV-inspektion eller kloakering, så eventuelle skader bliver holdt på et minimum.

Professionel maskinstation

Kloakservice

Du er altid velkommen til at kontakte os med spørgsmål eller for at få et uforpligtende tilbud. Vi er et fast team af fagligt dygtige og imødekommende medarbejdere med mange års erfaring i Randers.

Ring på telefon 86 42 96 59 eller skriv til vores e-mail post@romalt-maskinstation.dk

Kloakservice aftale med din lokale kloakmester

​Vil du være sikker på, at dine afløbsinstallationer, kloakledninger, brønde, renseanlæg m.v. er i orden, er det en god idé at lave en fast serviceaftale med din autoriserede kloakmester, hvor vi kommer ud og udfører kloakservice og tv-inspektion.

​Hos ​Romalt Maskinstation​ får du en skræddersyet kloakservice aftale, men har du kun brug for vores ekspertise til en enkelt opgave – om den er akut eller ej – rykker vi hurtigt ud med TV-inspektion eller kloakering, så eventuelle skader bliver holdt på et minimum.

Bestil en aut. kloakmester

Vi har hurtig udrykning på både slamslugning og kloakservice.

 

Få kloakken gennemset med TV-inspektion

Vi har udstyret til at foretage TV-inspektioner af kloakker, som udføres af vores autoriserede kloakmester. På den måde kan vi opdage selv potentielle skader og udbedre dem, inden de udvikler sig til reelle problemer.

I det daglige kan du selv gøre meget for at forebygge problemer med afløb og kloakker: Hold dæksler og riste fri for jord, sten, blade og andet, der kan stoppe afløbssystemet, og rens jævnligt tagrender for blade samt rengør jævnligt gulvafløbene grundigt. Hvis det ikke er nok, kommer vi med kloakservice og tv-inspektion.

Har du brug for hjælp til slamsugning i Randers, Århus, Viborg, Silkeborg, Djursland eller omegn? Så kontakt os i dag på tlf. 86 42 96 59 eller udfyld formularen. Så vender vi retur til dig hurtigst muligt, så vi kan komme forbi og hjælpe dig!

Professionel kloakservice i Randers, Aarhus og omegn

Er du udkig efter en autoriseret kloakmester i Randers, Aarhus eller andetsteds i det midt- og østjyske? Med Romalt Maskinstation får du et professionelt kloakfirma med mange års erfaring i alle typer af opgaver inden for kloakservice og kloakarbejde, og hvor du kan være 100% sikker på at arbejdet udføres efter højeste standard.

Har du spørgsmål til din kloakmester, eller ønsker du et uforpligtende tilbud på kloakservice, TV-inspektion eller andet kloakarbejde i Randers eller andetsteds i det jyske, er du velkommen til at kontakte os på telefon 86 42 96 59, på e-mail post@romalt-maskinstation.dk.

Romalt Maskinstation – din lokale kloakmester med kloakservice i Randers, Århus, Viborg, Silkeborg og store dele af resten af Midt- og Østjylland. Tøv ikke med at kontakte os i dag med din kloakservice opgaver eller øvrig behov for branchens bedste kloakarbejde udført af en autoriseret kloakmester med mange års erfaring.

Med en beliggenhed i det sydlige Randers, kan vi hurtigt rykke ud til opgaver inden for kloakservice i Århus og omegn.

Vi hjælper dig med
Romalt Maskinstation

Arbejdsområderne består i dag af alle former for kloakrensning, slamsugning, tv-inspektion, rensning af afløb i etagebyggeri, lejligheder, markdræn med mere. Vores maskinstation udfører alle former for reparationer på rør, nye anlæg, indkørsler med videre.

​Skal du have nedbrudt en bygning, eller har du brug for hjælp til kloakering? Hos Romalt Maskinstation tilbyder vi alle former for entreprenørarbejde til både private og erhverv i Randers. Vi har mange års erfaring i branchen, som vi kan trække på, hvad end vi er midt i en kloakopgave eller sorterer byggematerialer. 

Læs mere om vores Entreprenørarbejde: 

Vi tilbyder alle former for kloakarbejde, kloakservice og TV-inspektion i Randers, og vi har mange års erfaring som autoriseret kloakmester, så du er garanteret holdbare og fremtidssikrede løsninger.

Vi løser alle opgaver inden for spuling af kloak og slamsugning for både private husejere, landbrug, offentlige institutioner og virksomheder og rykker hurtigt ud ved akut brug for hjælp til slamsugning, kloakspuling eller andre problemer med kloak og afløb. Vi er din slamsuger i Randers og omegn.

For altid at kunne imødekomme de opgaver inden for kloakspuling, som vores kunder måtte have, har vi en stor og moderne maskinpark. Den omfatter alt fra spulevogne, som kan klare enhver form for spuling af kloak, samt slamsugere til diverse udstyr til TV-inspektion af kloaksystemer. Vi tør godt påstå, at hvis du søger en erfaren og professionel slamsuger i Randers eller omegn, som har det nødvendige udstyr og maskiner til at løse opgaven på bedste vis, så er det os du har brug for.

Autoriseret kloakmester hjælpe i form af tv-inspektion og kloakering. Vi yder både kloakservice og TV-inspektion i Randers og omegn, men også store dele af Midt-, Nord-, Østjylland og Djursland.

​Vi tilbyder alle former for kloakarbejde, kloakservice og TV-inspektion i Randers, og vi har mange års erfaring som autoriseret kloakmester, så du er garanteret holdbare og fremtidssikrede løsninger.

Trænger fortovet eller vejen til snerydning? Vi klarer gerne opgaven for dig, hvad enten du er privat boligejer, boligselskab eller virksomhed i Randers og omegn. Vi kan hjælpe med rydning af diverse transportveje uanset størrelse, da vi råder over maskiner og udstyr, der kan klare selv store opgaver.

Hos Romalt Maskinstation har vi specialiseret os i alle former for rotteproblemer i forbindelse med kloakker. Herunder lokalisering med TV-inspektion, reparation af ødelagte kloakker og montering af rottespærre. Derudover varetager vi gerne det årlige eftersyn af din rottespærre i Randers og omegn

Bestil en aut. kloakmester

Vi har hurtig udrykning på både slamsugning og kloakservice
Slamsugning og kloakspuling

Romalt Maskinstation er din lokale autoriserede slamsuger i Randers, Århus og det meste af Midt- og Østjylland.

Trænger din kloak til en slamsugning eller kloakspuling, så kan ​Romalt Maskinstation​ udføre arbejdet.

Vi er din lokale slamsuger i Randers, Viborg, Silkeborg, Århus, Djursland og omegn, og vi kan løse alle opgaver indenfor både slamsugning og kloakspuling.

Vi løser alle opgaver inden for spuling af kloak og slamsugning for både private husejere, landbrug, offentlige institutioner og virksomheder og rykker hurtigt ud ved akut brug for hjælp til slamsugning, kloakspuling eller andre problemer med kloak og afløb.

Serviceaftale

Vil du være sikker på, at dine afløbsinstallati- oner, kloakledninger, brønde m.v. er i orden, er det en god idé at lave en fast serviceaftale med din autoriserede kloakmester, hvor vi kommer ud og udfører gennem gang af dit kloaksystem med kloakservice og tv-inspek- tions udstyr. Vi er lokal virksomhed og samarbejdspartner siden 1952 indenfor kloakservice og entre- prenøropgaver.