Egehøjvej 16

8960 Randers SØ

+45 86 42 96 59

Døgnvagt 24/7

Man-tors: 08:00-16:00
(fre 08:00-13:00)

Åbningstider bogholderi

Kloak-Miljø & Entreprenørservice

Kloakseparering

Romalt Maskinstation er din betroede aut. kloakmester, der står klar til at hjælpe dig med kloakseparering.

Professionel Maskinstation

Kloakseparering

Du er altid velkommen til at kontakte os med spørgsmål eller for at få et uforpligtende tilbud. Vi er et fast team af fagligt dygtige og imødekommende medarbejdere med mange års erfaring i Randers.

Ring på telefon 86 42 96 59 eller skriv til vores e-mail post@romalt-maskinstation.dk

Kloakseparering i Randers og omegn

Romalt Maskinstation er din betroede aut. kloakmester, der står klar til at hjælpe dig med kloakseparering. Vi forstår vigtigheden af en velfungerende og bæredygtig kloaksystem, og vores erfarne team er dedikeret til at levere kvalitetsarbejde.
Kloakseparering er en proces, hvor vi adskiller spildevandet fra regnvandet i dit kloaksystem. Ved at separere kloaksystemet kan vi reducere risikoen for oversvømmelser, aflastning af renseanlæg og skader på miljøet. Det er også et skridt mod en mere effektiv udnyttelse af ressourcerne og en mere bæredygtig fremtid.

Bestil en slamsuger

Vi har hurtig udrykning på både slamslugning og kloakservice.

 

Kloakseparering med fokus på kvalitet

Vores ekspertteam på Romalt Maskinstation har omfattende erfaring og ekspertise inden for kloakseparering.

Vi sikrer, at arbejdet udføres korrekt og i overensstemmelse med gældende regler og forskrifter. Vi bruger avancerede teknikker og moderne udstyr for at sikre effektivitet og pålidelighed i vores arbejde.

Aut. kloakmester til kloakseparering

Når du vælger os som din aut. kloakmester til kloakseparering, kan du være sikker på, at du får en professionel og pålidelig service. Vi sørger for, at projektet udføres til tiden og inden for budgettet, samtidig med at vi sikrer minimal gene for dig og dine omgivelser.

Kontakt Romalt Maskinstation i dag, og lad os hjælpe dig med kloaksepareringen. Vi står klar til at besvare dine spørgsmål, give dig rådgivning og udføre arbejdet med den højeste kvalitet og ekspertise.

Vores mål er at sikre et optimalt kloaksystem, der opfylder dine behov og bidrager til en renere og mere bæredygtig fremtid.

Vi hjælper med
Romalt Maskinstation

Arbejdsområderne består i dag af alle former for kloakrensning, slamsugning, tv-inspektion, rensning af afløb i etagebyggeri, lejligheder, markdræn med mere. Vores maskinstation udfører alle former for reparationer på rør, nye anlæg, indkørsler med videre.

​Skal du have nedbrudt en bygning, eller har du brug for hjælp til kloakering? Hos Romalt Maskinstation tilbyder vi alle former for entreprenørarbejde til både private og erhverv i Randers. Vi har mange års erfaring i branchen, som vi kan trække på, hvad end vi er midt i en kloakopgave eller sorterer byggematerialer. 

Læs mere om vores Entreprenørarbejde: 

Vi tilbyder alle former for kloakarbejde, kloakservice og TV-inspektion i Randers, og vi har mange års erfaring som autoriseret kloakmester, så du er garanteret holdbare og fremtidssikrede løsninger.

Vi løser alle opgaver inden for spuling af kloak og slamsugning for både private husejere, landbrug, offentlige institutioner og virksomheder og rykker hurtigt ud ved akut brug for hjælp til slamsugning, kloakspuling eller andre problemer med kloak og afløb.

For altid at kunne imødekomme de opgaver inden for kloakspuling, som vores kunder måtte have, har vi en stor og moderne maskinpark. Den omfatter alt fra spulevogne, som kan klare enhver form for spuling af kloak, samt slamsugere til diverse udstyr til TV-inspektion af kloaksystemer. Vi tør godt påstå, at hvis du søger en erfaren og professionel slamsuger i Randers eller omegn, som har det nødvendige udstyr og maskiner til at løse opgaven på bedste vis, så er det os du har brug for.

Autoriseret kloakmester hjælpe i form af tv-inspektion og kloakering. Vi yder både kloakservice og TV-inspektion i Randers og omegn, men også store dele af Midt-, Nord-, Østjylland og Djursland.

​Vi tilbyder alle former for kloakarbejde, kloakservice og TV-inspektion i Randers, og vi har mange års erfaring som autoriseret kloakmester, så du er garanteret holdbare og fremtidssikrede løsninger.

Trænger fortovet eller vejen til snerydning? Vi klarer gerne opgaven for dig, hvad enten du er privat boligejer, boligselskab eller virksomhed i Randers og omegn. Vi kan hjælpe med rydning af diverse transportveje uanset størrelse, da vi råder over maskiner og udstyr, der kan klare selv store opgaver.

Hos Romalt Maskinstation har vi specialiseret os i alle former for rotteproblemer i forbindelse med kloakker. Herunder lokalisering med TV-inspektion, reparation af ødelagte kloakker og montering af rottespærre. Derudover varetager vi gerne det årlige eftersyn af din rottespærre i Randers og omegn

Bestil en slamsuger

Hos Romalt Maskinstation vægter vi kundetilfredshed og kvalitet. Vi har hurtig udrykning på både slamslugning og kloakservice.

Serviceaftale

Vil du være sikker på, at dine afløbsinstallati- oner, kloakledninger, brønde m.v. er i orden, er det en god idé at lave en fast serviceaftale med din autoriserede kloakmester, hvor vi kommer ud og udfører gennem gang af dit kloaksystem med kloakservice og tv-inspek- tions udstyr. Vi er lokal virksomhed og samarbejdspartner siden 1952 indenfor kloakservice og entre- prenøropgaver.